Dutch

Topshop Topman Assistant Manager - Service, Amsterdam Kalverstraat

Who We Are

TOPSHOP TOPMAN ontwikkelt zich voortdurend. Onze gepassioneerde teams en hun inzet om ons voorop te laten lopen in de detailhandel in hoofdwinkelstraten zorgen ervoor dat dit een snelle en uitdagende plek is om te werken. Het is ook enorm bevredigend. Er zijn vele mogelijkheden om professioneel te groeien, nieuwe dingen te leren, relaties op te bouwen - en een grote impact te hebben.

The Job

Als Service Manager inspireer en coach je je team om onze klanten de Topshop- & Topman-merkvisie te bieden. Je levert geweldige operationele en visuele standaarden en bent op de hoogte van alle onmisbare mode-items, met de nadruk op het stimuleren van de verkoop en het enthousiasmeren van klanten.

Day to Day

Must Haves

Added Extras

TOPSHOP TOPMAN is niet alleen een boeiende plek om te werken, je krijgt ook een aantal geweldige voordelen als je deel uitmaakt van het team. We bieden geweldige personeelskorting op alle Arcadia-merken, inclusief een korting op je kledingkosten, zodat je de huidige trends kunt bijhouden. Bovendien maak je aanspraak op onze bedrijfspensioenregeling en kun je groeien met ondersteuning van ons geweldige ontwikkelingsaanbod.