Dutch

Topshop Topman Assistant Manager - Service, Amsterdam Kalverstraat

Who We Are

TOPSHOP TOPMAN is zich continue aan het ontwikkelen. Onze gepassioneerde teams en hun inzet om ons voorop te laten lopen in de markt, zorgen ervoor dat dit een snelle en uitdagende plek is om te werken.
Er zijn vele mogelijkheden om professioneel door te groeien, nieuwe dingen te leren, relaties op te bouwen en om een grote impact te hebben.

The Job

Als Service Manager inspireer en coach je jouw team om onze klanten de TOPSHOP TOPMAN ervaring te bieden. Je levert geweldige operationele en visuele resultaten en je bent op de hoogte van alle onmisbare fashion trends, met de nadruk op customer service in de verkoop en het enthousiasmeren van klanten.

Day to Day

Must Haves

Added Extras

TOPSHOP TOPMAN is niet alleen een boeiende plek om te werken, je krijgt ook een aantal goede voordelen als je deel uitmaakt van het team. We bieden geweldige personeelskorting op alle Arcadia-merken, inclusief een korting op je uniform, zodat je de huidige trends kunt bijhouden. Bovendien maak je gebruik van onze bedrijfspensioenregeling en kun je groeien met ondersteuning van ons geweldige ontwikkelingsaanbod.